Corona virus BSO


Boink heeft een beslisboom ontwikkelt om te kijken of een kind wel/ niet mag komen. Wij volgen deze. Er is een beslisboom voor kinderen van 0-6 jaar en een beslisboom voor kinderen van 7-12 jaar. Door het aanklikken van het betreffende woordje beslisboom kan je ze zien. Hieronder alle regels op een rij.

 Om besmetting te voorkomen willen we tijdelijk geen ouders in onze opvang/ school. Dit betekent dat de ouder het kind mag afgeven en ophalen bij de buitendeur.  Op de schoolpleinen vragen we de ouders deze 1,5 meter afstand ook onderling aan te houden. Wanneer we buitsenspelen mag het kind opgehaald worden bij de poort van de school. Wij houden ons aan de richtlijnen van de school, waar de BSO-locatie bij aangesloten is.Wij zullen, wanneer het weer het toelaat, zoveel mogelijk buiten zijn met de kinderen. We proberen dan ook buiten te zijn rond de ophaaltijden.

  • we zorgen dat de kinderen en  wij zelf regelmatig de handen wassen met water en zeep en afdrogen met een papieren handdoek.
  • we leren kinderen dat ze hoesten en niezen in de binnenkant van hun elleboog.
  • we gebruiken papieren zakdoekjes bij hoesten of niezen, we gooien ze direct weg en wassen onze handen.
  • we schudden geen handen.
  • medewerkers houden naar volwassenen toe tenminste 1,5 meter afstand, naar kinderen toe is dit na uitslagen van de laatste onderzoeken niet noodzakelijk.