Route door de school naar onze BSO KLUPUP

3 van onze BSO’s zitten in de scholen. hieronder hebben we beschreven hoe u ons in de school kunt vinden.

KLUPUP in de Okkernoot:

Ga het plein op, aan de rechterkant zit de voordeur. Als onze medewerkers alleen aanwezig zijn of het al vroeg donker is, is de voordeur op slot en kunt u aanbellen. Wanneer u binnenkomt ziet u links de aula, wanneer u deze voorbijloopt slaat u linksaf, aan de rechterkant het eerste lokaal na de afslag is het lokaal van KLUPUP.

KLUPUP in de CLara

Wanneer u het plein vanaf het dorpsplein oploopt en u zou rechtdoor lopen loopt u zo tegen ons lokaal aan. Loop langs het pad langs ons lokaal op, aan de achterzijde is onze eigen ingang. Wanneer het donker is of onze leidsters zijn alleen zal deze op slot zijn en kunt u aankloppen op het raam.

KLUPUP in de Van Lingen

Loop het plein op en neem de meest linkse ingang. Aan de rechterkant zit een bel, daar staat op KLUPUP. wanneer u aanbelt zien de leidster wie er staat. Wanneer de zoemer gaat merkt u dat de deur open is en kunt u naar binnen. loop door het voorportaal en sla af naar rechts. Voorbij de 2 kleuterklassen aan de linkerkant ziet u rechts een klapdeur. Door de klapdeuren heen zit beneden de peuterspeelzaal Woutertje plas, sla linksaf de trap op naar boven, daar vindt u KLUPUP .