Ruilen extra en vakantie regels

Regels wat betreft dagen

Voor 1 maart 2023 moeten de vrije weken voor het 48 weken contract zijn door gegeven.

Het 40 weken contract loopt gelijk met de 12 weken schoolvakantie in Zetten en Herveld: mocht je schoolvakantie afwijken dan dit graag overleggen met Ina Eilander/ Jayne Polman

De vakantiedagen moeten per week vallen dus komt je kind normaal maandag woensdag vrijdag dan moeten deze in 1 week worden opgenomen. Dus geen losse dagen maar weken.

Voor de BSO geldt: vakantie dagen worden geruild met vakantie dagen en naschoolse dagen met naschoolse dagen. Ruilen mag tot een maand na de gemiste dag.  Voor een studiedag betaal je de extra uren bij, dus: vb je kind is normaal half 3 uit en heeft van half 8 tot half 9 vso dan krijg je een rekening van 8.30 uur tot 14.30 uur. (Je mag geen meerdere naschoolse dagen hiervoor aan elkaar koppelen)

Ruilaanvragen of extra dagen worden het liefst via Bitcare gedaan, wanneer de aanvraag binnen komt is hij pas akkoord wanneer deze door ons wordt bevestigd.

Alleen ziekmeldingen gedaan voor 8 uur mogen worden gebruikt als ruildag. Wanneer de dag niet of te laat is afgemeld mag de dag niet worden gebruikt als ruildag en staat hij ongeoorloofd afwezig in Bitcare.

Een ziekte dag moet ook beter worden gemeld, wanneer je denkt dat je kind de volgende dag weer komt meldt dan vast beter anders kan er een ander kind op die plaats zijn ingevuld.

Wanneer een flexibele plaats is aangevraagd, kan deze niet worden ingetrokken, maar wel worden geruild tot een maand na de gemiste dag.

Ruilen is een service, het moet qua kind- en leidster aantallen passen op de groep.